Aardappel-groentecurry

Curry maken kan zo makkelijk zijn: met de boemboe is je gerecht in één klap op smaak.

555 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes van 2 cm en kook ze 8 min. in water met zout. Snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Voeg de sperziebonen en de erwten toe en bak 2 min. mee.

  2. Doe de boemboe erbij en bak 1 min. mee. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Giet de aardappelen af en leg in de curry. Kook de groentecurry op laag vuur in 20 min. gaar. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken, pel ze en halveer. Schep de curry in kommen en leg de eieren erop.

  • combinatietipLekker erbij: naanbrood
  • serveertipBestrooi de curry met wat grof gesneden koriander.
  • Ei koken

    Instructievideo - 01:51 min.

Aardappel-groentecurry

Curry maken kan zo makkelijk zijn: met de boemboe is je gerecht in één klap op smaak.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig