Pannenkoekbeslag maken met melk en ei volgens gebruiksaanwijzing. Boter verhitten in koekenpan (doorsnede ca. 24 cm) en 4 dunne pannenkoeken bakken van beslag. Ondertussen frambozen, bramen en bessen wassen en schoonmaken. Slagroom voorzichtig door fruit scheppen. Pannenkoeken op borden leggen. Fruitroom erop scheppen en pannenkoeken dubbelvouwen.
Pannenkoek met bosvruchten
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011635_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
445 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Pannenkoekbeslag maken met melk en ei volgens gebruiksaanwijzing. Boter verhitten in koekenpan (doorsnede ca. 24 cm) en 4 dunne pannenkoeken bakken van beslag. Ondertussen frambozen, bramen en bessen wassen en schoonmaken. Slagroom voorzichtig door fruit scheppen. Pannenkoeken op borden leggen. Fruitroom erop scheppen en pannenkoeken dubbelvouwen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak pannenkoekmix speciaal
400 ml melk
1 ei (M)
30 g boter of margarine
150 g bramen
150 g frambozen
150 g blauwe bessen
½ bekertje geklopte slagroom