'Mexicaanse' wraps

Voor deze wraps gebruiken we picadillo-kruiden. Picadillo is eigenlijk vlees-tomatensaus, maar in deze 'Mexicaanse' wraps doen ze het ook heel goed als smaakmaker voor kip.

665 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de ui in halve ringen. Snijd de paprika in reepjes en de knoflook fijn.

  2. Verhit de olie in de hapjespan op middelhoog vuur en bak de ui, knoflook en paprika 3 min. Voeg de kip en ¾ van picadillo toe en bak 6 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

  3. Laat ondertussen de mais uitlekken. Meng de mais door de salademix. Meng de crème fraîche met de rest van de picadillo. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. Besmeer de tortilla’s met de crème fraîche. Verdeel de salade en kip erover en rol op. Snijd de wraps schuin doormidden.

  • combinatietipLekker met een salsa.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

'Mexicaanse' wraps

Voor deze wraps gebruiken we picadillo-kruiden. Picadillo is eigenlijk vlees-tomatensaus, maar in deze 'Mexicaanse' wraps doen ze het ook heel goed als smaakmaker voor kip.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig