Pasta met broccoli-kaassaus

Broccoli, kaas, pasta en noten: voor stevige trek.

665 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de fusilli beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes. Snijd de stelen in stukjes. Kook de broccoli in ca. 5 min. beetgaar en giet af.

  2. Hak de cashewnoten grof. Verwarm de crème fraîche in een pan. Verkruimel de geitenkaas erboven en roer tot een gebonden saus. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Laat de broccoli goed uitlekken. Verdeel de fusilli over borden. Verdeel de broccoli erover en beschenk met de kaassaus. Bestrooi met de cashewnoten.

  • Broccoli

    Instructievideo - 03:55 min.

Pasta met broccoli-kaassaus

Broccoli, kaas, pasta en noten: voor stevige trek.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig