Ui pellen en snipperen. Augurken en zilveruitjes fijnsnijden. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Komkommer schillen en in blokjes snijden. Cervelaat in blokjes snijden. In grote schaal aardappelsalade, groenten en cervelaat mengen. Lekker met stokbrood.
Stevige aardappelsalade
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011597_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
550 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Ui pellen en snipperen. Augurken en zilveruitjes fijnsnijden. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Komkommer schillen en in blokjes snijden. Cervelaat in blokjes snijden. In grote schaal aardappelsalade, groenten en cervelaat mengen. Lekker met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 ui
6 augurken zoetzuur
2 eetlepels zilveruitjes
1 rode paprika
½ komkommer
½ cervelaatworst
1 bak aardappelsalade