Doe de aardappelsalade in een ruime schaal. Voeg de mosterd, bleekselderij en ham toe. Houd 1/3 van de tomaten en augurkjes achter en voeg de rest toe aan de aardappelsalade. Schep door elkaar.
Verdeel de veldsla over 4 borden en schep de aardappelsalade erop. Garneer met de achtergehouden tomaten en augurkjes. Lekker met Pain de Boulogne (brood).
Aardappel-hamsalade
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_008347_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
570 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Doe de aardappelsalade in een ruime schaal. Voeg de mosterd, bleekselderij en ham toe. Houd 1/3 van de tomaten en augurkjes achter en voeg de rest toe aan de aardappelsalade. Schep door elkaar.
Verdeel de veldsla over 4 borden en schep de aardappelsalade erop. Garneer met de achtergehouden tomaten en augurkjes. Lekker met Pain de Boulogne (brood).
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 bak aardappelsalade
1 duozakje Dijon mosterd
6 stengels bleekselderij
200 g achterham
1 bakje romaatjes
1 potje augurken
1 zakje veldsla