Kook de eieren in 7 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in parten.
Snijd de snijbonen in schuine stukken van ca. 4 cm en kook ze in water met wat zout in 5 min. beetgaar. Giet af.
Meng de bonen met de sjalotten, de olie en de azijn. Breng op smaak met peper en zout en bestrooi met de peterselie. Serveer met de partjes ei. Lekker met vegetarische balletjes en aardappelpuree.
- algemeenU kunt de bonen 's ochtends al bereiden. Meng alleen de azijn er op het laatste moment door, anders verkleuren de bonen. U kunt ze op kamertemperatuur eten of 5 min. in een pannetje op laag vuur opwarmen.
Lauwwarme snijbonensalade
bijgerecht
4 personen
235 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 7 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in parten.
Snijd de snijbonen in schuine stukken van ca. 4 cm en kook ze in water met wat zout in 5 min. beetgaar. Giet af.
Meng de bonen met de sjalotten, de olie en de azijn. Breng op smaak met peper en zout en bestrooi met de peterselie. Serveer met de partjes ei. Lekker met vegetarische balletjes en aardappelpuree.
algemeen:U kunt de bonen 's ochtends al bereiden. Meng alleen de azijn er op het laatste moment door, anders verkleuren de bonen. U kunt ze op kamertemperatuur eten of 5 min. in een pannetje op laag vuur opwarmen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
4 eieren
1 zak snijbonen
3 sjalotten
4 el olijfolie
2 el wittewijnazijn
1 bakje platte peterselie