Bleekselderij-komkommersalade

Een makkelijke zomerse salade als bijgerecht: deze bleekselderijsalade krijgt wat extra's door komkommer, witte kaas en dille.

295 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Maak in een schaal een vinaigrette van de mosterd, azijn en olie. Snijd de dille fijn, voeg toe en snijd de bleekselderij in stukjes. Snijd de komkommer in halve plakjes. Voeg alles toe aan de vinaigrette en meng goed.

  2. Verkruimel de kaas en strooi over de salade. Breng op smaak met peper en zout.

  • variatietipDe rest van de dille is lekker bij vis.
  • bewaartipDeze salade kun je 's middags al bereiden. Bewaar afgedekt met vershoudfolie in de koelkast.
  • Vinaigrette maken

    Instructievideo - 00:34 min.

Bleekselderij-komkommersalade

Een makkelijke zomerse salade als bijgerecht: deze bleekselderijsalade krijgt wat extra's door komkommer, witte kaas en dille.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig