Tomaat wassen, halveren, pitjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Uien pellen en snipperen. In koekenpan olie verhitten en ui fruiten. Bonen met 3/4 dl salsasaus toevoegen en meeverwarmen. Tortilla's verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Sla en bonenmengsel verdelen over tortilla's. Tomaat erover verdelen. Royaal bestrooien met helft van kaas. Elke tortilla opvouwen als envelop. Garneren met rest van salsa en kaas.
Tortilla's met chilibonen
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011519_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
755 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Tomaat wassen, halveren, pitjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Uien pellen en snipperen. In koekenpan olie verhitten en ui fruiten. Bonen met 3/4 dl salsasaus toevoegen en meeverwarmen. Tortilla's verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Sla en bonenmengsel verdelen over tortilla's. Tomaat erover verdelen. Royaal bestrooien met helft van kaas. Elke tortilla opvouwen als envelop. Garneren met rest van salsa en kaas.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 grote vleestomaat
2 uien
1 eetlepel zonnebloemolie
2 blikken chilibonen
½ pot hot salsasaus
1 pak flour tortilla's
1 zakje slamelange
2 zakjes gemalen belegen kaas