Kalkoenfilet in saus van groene currypasta

680 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Mie koken volgens gebruiksaanwijzing en warm houden. Uien pellen en snipperen. Komkommers schillen en zaadjes verwijderen. Vruchtvlees in blokjes snijden. Cashewnoten hakken. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Uien ca. 2 minuten fruiten. Komkommers toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Currypasta toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Santen, 150 ml water en cashewnoten toevoegen en verwarmen. In koekenpan rest van olie verhitten. Kalkoenfilet om en om in ca. 2 minuten gaar bakken. Kalkoenfilet over vier borden verdelen. Mie ernaast scheppen. Saus erover scheppen.

Gerelateerde recepten

Kalkoenfilet in saus van groene currypasta

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig