Sla schoonmaken, wassen en in reepjes snijden. Tomaten wassen en in partjes snijden. In koekenpan olie verhitten. Vleesreepjes in ca. 5 minuten gaar en goudbruin bakken. Sla over vier grote borden verdelen. Tomaten erop leggen. Rauwkostsalade erover verdelen. Vleesreepjes erop scheppen. Tortillachips op bordrand leggen. Sour cream midden op salade scheppen.
Gemengde salade met cajunreepjes
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011654_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
445 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Sla schoonmaken, wassen en in reepjes snijden. Tomaten wassen en in partjes snijden. In koekenpan olie verhitten. Vleesreepjes in ca. 5 minuten gaar en goudbruin bakken. Sla over vier grote borden verdelen. Tomaten erop leggen. Rauwkostsalade erover verdelen. Vleesreepjes erop scheppen. Tortillachips op bordrand leggen. Sour cream midden op salade scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 krop ijsbergsla
3 tomaten
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje Cajun varkensvleesreepjes
1 pot rauwkostsalade zoetzuur
1 zak tortillachips
1 bekertje sour cream