Monchoutaart met kersen en bastogne

Met kersenvlaaivulling en bananen. Zo lekker hebben we Monchoutaart zelden geproefd!

575 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 1 uur 20 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Vet de springvorm in en bekleed de bodem met bakpapier. Smelt de boter. Maal de koeken in de keukenmachine fijn. Doe de gemalen koekjes in een kom en roer de boter erdoor. Verdeel het mengsel gelijkmatig over de vorm en druk stevig aan. Zet tot gebruik in de koelkast.

  2. Klop ondertussen met een handmixer de roomkaas met de basterdsuiker en het vanille-extract los.

  3. Klop de slagroom stijf en spatel in delen door de roomkaas. Verdeel het mengsel over de taartbodem.

  4. Snijd de bananen in plakjes en verdeel over het roomkaasmengsel. Verdeel het vlaaifruit erover en laat minimaal 1 ½ uur opstijven in de koelkast.

  • bewaartipJe kunt de MonChoutaart 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verdeel de plakjes banaan en de vlaaivulling vlak voor serveren over de taart.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Monchoutaart met kersen en bastogne

Met kersenvlaaivulling en bananen. Zo lekker hebben we Monchoutaart zelden geproefd!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig