Provençaalse filets

790 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de wortelen in stukjes. Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak de aardappelballetjes in 12 min. goudbruin. Voeg na 4 min. het paprikapoeder en de rozemarijn toe. Verhit ondertussen 1 el olie in een andere koekenpan en fruit de ui 7 min. Voeg de tuinerwten toe en bak deze al omscheppend 5 min. Voeg de wortel toe en warm nog even door. Breng op smaak met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een derde koekenpan en bak de filets op middelhoog vuur in 4 min. goudbruin. Keer halverwege. Verdeel de filets over 4 borden en schep de groenten erbij. Serveer met de aardappelballetjes.

Provençaalse filets

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig