Bistro-gehaktbal & tomatensalade

685 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit 2 el olie in een braadpan en bak de gehaktballen in 15 min. goudbruin en gaar.

  2. Verhit ondertussen 2 el olie in een grote koeken-pan en bak de aardappelpartjes in 8-10 min. goudbruin. Schep regelmatig om.

  3. Meng de tomaten met de rest van de olie, de helft van de uien en de oregano. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Neem de gehaktballen uit de pan en houd ze onder een deksel warm. Bak de rest van de uien in dezelfde pan 3 min. Voeg 250 ml water en het juspoeder toe en breng al roerend aan de kook. Laat de jus 1 min. doorkoken.

  5. Leg de gehaktballen op 4 borden. Verdeel de jus erover en schep de aardappelpartjes erbij. Serveer met de tomatensalade.

Bistro-gehaktbal & tomatensalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig