Week 1 blaadje gelatine 5 min. in koud water. Breng het druivensap in een pan aan de kook. Neem van het vuur en los de gelatine erin op. Doe de druiven in een kommetje. Schenk het druivensap eroverheen. Laat 2 uur in de koelkast opstijven. Lekker met rodekorstkaas.
- algemeenEet u met vier personen? U kunt dan de hoeveelheden van de ingrediënten halveren.
Druivengelei
bijgerecht
8 personen
25 kcal
10 min. bereiden
2 uur wachten
Aan de slag
Week 1 blaadje gelatine 5 min. in koud water. Breng het druivensap in een pan aan de kook. Neem van het vuur en los de gelatine erin op. Doe de druiven in een kommetje. Schenk het druivensap eroverheen. Laat 2 uur in de koelkast opstijven. Lekker met rodekorstkaas.
algemeen:Eet u met vier personen? U kunt dan de hoeveelheden van de ingrediënten halveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 blaadje gelatine wit
200 ml rode druivensap
125 g rode druiven