Stoofpeertjes zonder wijn of bessensap

Stoofpeertjes zonder alcohol, gemaakt met druivensap. Zo zijn ze lekker voor iedereen.

200 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 1 uur wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de peren, snijd ze in kwarten en verwijder het klokhuis. Leg de peren in een pan.

  2. Voeg het druivensap, water, de basterdsuiker en het kaneelstokje toe en breng aan de kook. Doe de deksel op de pan en laat de peren op heel laag vuur 1 uur garen.

  • bereidingstipLiever hele stoofperen? Laat de peren dan 1½ uur op laag vuur garen.
  • bewaartipJe kunt de peertjes 2 dagen van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Ook koud lekker.
  • Stoofperen bereiden

    Instructievideo - 02:01 min.

Stoofpeertjes zonder wijn of bessensap

Stoofpeertjes zonder alcohol, gemaakt met druivensap. Zo zijn ze lekker voor iedereen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig