Snijd het groen van de wortels af, maar laat ca. 1 cm zitten. Schil de wortels met de dunschiller en kook ze 8 min. in water met zout. Voeg de laatste 2 min. de peultjes toe. Giet af.
Verhit de olie in een wok en roerbak de wortels en peultjes 1 min. Voeg de azijn toe en breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de peterselie.
- algemeenU kunt de peultjes vervangen door in reepjes gesneden courgette.
- algemeenWitte balsamicoazijn is ook lekker met olijfolie door de sla.
Peultjes en peen met balsamico
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_006949_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
90 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd het groen van de wortels af, maar laat ca. 1 cm zitten. Schil de wortels met de dunschiller en kook ze 8 min. in water met zout. Voeg de laatste 2 min. de peultjes toe. Giet af.
Verhit de olie in een wok en roerbak de wortels en peultjes 1 min. Voeg de azijn toe en breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de peterselie.
algemeen:U kunt de peultjes vervangen door in reepjes gesneden courgette.
algemeen:Witte balsamicoazijn is ook lekker met olijfolie door de sla.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
½ bos bospeen
1 schaal peultjes
2 el olijfolie extra vierge
2 el witte balsamicoazijn
2 el verse peterselie
Dit heb je nodig
dunschiller