Verhit de olijfolie en bak de bleekselderijplakjes 5 minuten. Bak de knoflook, koriander en komijn 2 min. mee. Voeg de mais, bouillontablet en het water toe. Kook 5 min. op laag vuur. Pureer met een staafmixer. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met komijnzaad.
Maissoep vegan
Deze snelle maissoep staat binnen 15 min. op tafel!
- dieettipGebruik voor een vegan maissoep vegan groentebouillontabletten
- algemeenLekker als tussendoortje.
Maissoep vegan
Deze snelle maissoep staat binnen 15 min. op tafel!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007012_220x162_JPG.jpg)
voorgerecht
4 personen
180 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olijfolie en bak de bleekselderijplakjes 5 minuten. Bak de knoflook, koriander en komijn 2 min. mee. Voeg de mais, bouillontablet en het water toe. Kook 5 min. op laag vuur. Pureer met een staafmixer. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met komijnzaad.
dieettip:Gebruik voor een vegan maissoep vegan groentebouillontabletten
algemeen:Lekker als tussendoortje.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 el olijfolie
4 stengels bleekselderij
1 teen knoflook
1 tl koriander
1 tl komijn (djinten)
2 blikjes maiskorrels
1 groentebouillontablet
500 ml water
Dit heb je nodig
staafmixer