In kom appelstroop en balsamicoazijn door elkaar roeren. Geitenkaas van korst ontdoen en verkruimelen. Sneetjes mueslinotenbrood besmeren met balsamicostroop en beleggen met veldsla, geitenkaas en schijfjes appel.
- algemeenOok lekker als brunchgerecht.
Mueslisandwich met geitenkaas
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_010952_220x162_JPG.jpg)
4 personen
460 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In kom appelstroop en balsamicoazijn door elkaar roeren. Geitenkaas van korst ontdoen en verkruimelen. Sneetjes mueslinotenbrood besmeren met balsamicostroop en beleggen met veldsla, geitenkaas en schijfjes appel.
algemeen:Ook lekker als brunchgerecht.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
8 el appelstroop
2 el balsamicoazijn
300 g zachte geitenkaas
8 sneetjes muesli-notenbrood
½ zak veldsla
1 appel