Pitasandwich met kruidige hamburger

385 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. In kom gehakt en pesto door elkaar mengen. Vier dunne burgers vormen. In koekenpan olie verhitten en burgers in ca. 5 min. bruin en gaarbakken. Sjalotringen rond burgers verdelen en in 3 min. goudbruin bakken. In broodrooster shoarmabroodjes roosteren. Broodjes halveren en snijvlakken dun bestrijken met helft van yoghurtdressing. Onderkanten van shoarmabroodjes op vier borden leggen. Lollo rosso en plakjes komkommer erover verdelen. Hierop hamburgers leggen. Op elke burger 1/2 el yoghurtdressing scheppen en sjalotringen en tomaatreepjes erover verdelen. Bovenkanten van shoarmabroodjes erop leggen.

Gerelateerde recepten

Pitasandwich met kruidige hamburger

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig