1 sinaasappel schoonboenen en 1 tl schil eraf raspen. Sinaasappels dik schillen en elk in 6 plakken snijden. Plakken op keukenpapier laten uitlekken. In droge koekenpan hazelnoten goudbruin roosteren. In kom ricotta, honing, hazelnoten en sinaasappelrasp door elkaar roeren. Sneetjes rozijnenbrood bestrijken met sinaasappelmarmelade, sinaasappelricotta en plakken sinaasappel.
- algemeenVervang de ricotta eens door halfvolle vanillekwark. Voeg dan honing naar smaak toe.
Rozijnenbroodsandwich met sinaasappelricotta
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_010971_220x162_JPG.jpg)
4 personen
305 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
1 sinaasappel schoonboenen en 1 tl schil eraf raspen. Sinaasappels dik schillen en elk in 6 plakken snijden. Plakken op keukenpapier laten uitlekken. In droge koekenpan hazelnoten goudbruin roosteren. In kom ricotta, honing, hazelnoten en sinaasappelrasp door elkaar roeren. Sneetjes rozijnenbrood bestrijken met sinaasappelmarmelade, sinaasappelricotta en plakken sinaasappel.
algemeen:Vervang de ricotta eens door halfvolle vanillekwark. Voeg dan honing naar smaak toe.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 sinaasappels
50 g hazelnoten
½ bakje ricotta
2 el honing
4 sneetjes rozijnenbrood
4 el sinaasappelmarmelade