Pittige paprikasoep met pijnboompitten

De hot peppersauce geeft deze soep net wat extra's.

125 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

licht pittig

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de paprika's uitlekken. Pureer de helft van de paprika's in de keukenmachine. Snijd de rest van de paprika's in reepjes.

  2. Roer in een pan de tomatensoep, paprikapuree en het water door elkaar. Voeg de paprikareepjes toe en verwarm de soep zachtjes. Breng pittig op smaak met peppersauce en zout.

  3. Snijd de basilicum in reepjes. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en laat uitlekken op keukenpapier. Schep de soep in kommen en garneer met het basilicum en de pijnboompitten.

  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Pittige paprikasoep met pijnboompitten

De hot peppersauce geeft deze soep net wat extra's.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig