Mosterdsoep verwarmen volgens aanwijzing op verpakking. Onderkantjes van asperges afsnijden en asperges doormidden snijden. In steelpan met ruim kokend water en wat zout aspergetips in 4 min. beetgaar koken. Asperges afgieten en met ham door soep roeren. Soep over borden verdelen en in midden lepel zure room scheppen. Garneren met toefjes tuinkers.
- algemeenOp dezelfde manier tovert u kant-en-klare zalmsoep met dille om tot een extra feestelijk soepje: roer er met de groene aspergetips reepjes gerookte zalm door. Ook lekker als lunchgerecht.
Mosterdsoep met asperges en ham
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_010988_220x162_JPG.jpg)
voorgerecht
4 personen
165 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Mosterdsoep verwarmen volgens aanwijzing op verpakking. Onderkantjes van asperges afsnijden en asperges doormidden snijden. In steelpan met ruim kokend water en wat zout aspergetips in 4 min. beetgaar koken. Asperges afgieten en met ham door soep roeren. Soep over borden verdelen en in midden lepel zure room scheppen. Garneren met toefjes tuinkers.
algemeen:Op dezelfde manier tovert u kant-en-klare zalmsoep met dille om tot een extra feestelijk soepje: roer er met de groene aspergetips reepjes gerookte zalm door. Ook lekker als lunchgerecht.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zak verse mosterdsoep
100 g groene aspergetips
100 g achterham
½ bekertje zure room
1 bakje tuinkers