Sperziebonen met Amsterdamse uien

Salade met een Hollands tintje: de uien én mosterd komen hiervandaan

135 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen, maar laat het puntje zitten. Halveer de bonen en kook ze in 7 min. beetgaar. Giet af en laat iets afkoelen.

  2. Klop 2 el vocht uit het potje uien, de mosterd en mayonaise tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Halveer de augurken en meng met de sperziebonen en uien. Schenk de dressing erover.

  • algemeenAmsterdamse uien en augurken zijn enkele weken houdbaar in de koelkast. Gebruik ze door de sla of als garnituur bij een borrelhapje.
  • Sperziebonen schoonmaken

    Instructievideo - 00:22 min.

Sperziebonen met Amsterdamse uien

Salade met een Hollands tintje: de uien én mosterd komen hiervandaan

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig