Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook de bonen in ca. 8 min. beetgaar. Giet af en laat iets afkoelen.
Meng de sperziebonen met de olijven, de azijn en de olie. Verkruimel de kaas erover en breng op smaak met peper.
- algemeenWitte kaas is ook lekker in salades. De rest van de witte kaas kunt u ca. 1 week bewaren in de oorspronkelijke verpakking of in vershoudfolie in de koelkast.
Griekse bonen
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007058_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
205 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook de bonen in ca. 8 min. beetgaar. Giet af en laat iets afkoelen.
Meng de sperziebonen met de olijven, de azijn en de olie. Verkruimel de kaas erover en breng op smaak met peper.
algemeen:Witte kaas is ook lekker in salades. De rest van de witte kaas kunt u ca. 1 week bewaren in de oorspronkelijke verpakking of in vershoudfolie in de koelkast.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
600 g sperziebonen
½ potje zwarte olijven
2 el wittewijnazijn
2 el olijfolie extra vierge
½ pakje witte kaas