Bestrooi de kipkluifjes met het kerriepoeder en peper en zout. Verhit 2 el olie in een koekenpan. Bak de kipkluifjes in 15 min. rondom goudbruin en gaar.
Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Kook de sperziebonen in 8 min. in water met zout beetgaar.
Verhit 2 el olie in een koekenpan. Bak de aardappelpartjes in 10 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.
Giet de sperziebonen af en spoel onder stromend water koud. Meng ze in een schaal met 3 el olie en de azijn. Schep de kaas, tuinkers en peper en zout erdoor.
Schep de aardappelpartjes en kipkluifjes op 4 borden en serveer met de bonen-kaassalade.
- algemeenDe rest van de tuinkers smaakt lekker in soep.
Kerriekluifjes en bonen-kaassalade
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_008210_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
675 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bestrooi de kipkluifjes met het kerriepoeder en peper en zout. Verhit 2 el olie in een koekenpan. Bak de kipkluifjes in 15 min. rondom goudbruin en gaar.
Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Kook de sperziebonen in 8 min. in water met zout beetgaar.
Verhit 2 el olie in een koekenpan. Bak de aardappelpartjes in 10 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.
Giet de sperziebonen af en spoel onder stromend water koud. Meng ze in een schaal met 3 el olie en de azijn. Schep de kaas, tuinkers en peper en zout erdoor.
Schep de aardappelpartjes en kipkluifjes op 4 borden en serveer met de bonen-kaassalade.
algemeen:De rest van de tuinkers smaakt lekker in soep.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 schaal kipkluifjes
2 tl kerriepoeder
7 el olijfolie
700 g sperziebonen
1 zak aardappelpartjes
1 el wittewijnazijn
1 pakje witte kaas
½ bakje tuinkers