Sperziebonen met taugé en sesam

120 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Breek de bonen doormidden en kook ze in ca. 7 min. beetgaar.

  2. Rooster ondertussen het sesamzaad 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter. Schep regelmatig om en laat afkoelen op een bord.

  3. Verhit de olie in een wok en roerbak de sperziebonen met de ketjap 2 min. Voeg de taugé en peper naar smaak toe en roerbak nog 1 min. Bestrooi met het sesamzaad en serveer direct. Lekker met pittige balletjes (recept elders op ah.nl/recepten) en noedels.

  • algemeenSesamzaad combineert goed met allerlei Aziatische gerechten, zoals de Chinese koolsalade met garnalen op ah.nl/recepten.

Sperziebonen met taugé en sesam

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig