Gehaktballen met kerrie & ui

460 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Week het brood 2 min. in de melk. Knijp uit, doe in een kom en voeg het gehakt toe. Voeg het ei, de ui, het kerriepoeder en peper en zout naar smaak toe. Kneed goed door. Verdeel het gehakt in 4 porties en vorm er met vochtige handen ballen van.

  2. Verhit de boter in een koekenpan en bak de gehaktballen op middelhoog vuur in 4 min. rondom bruin. Zet het vuur laag en bak ze in 20 min. gaar. Keer regelmatig. Lekker met gepofte aardappel met kaas en gestoofde boontjes (recepten elders op ah.nl/recepten).

  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Gehaktballen met kerrie & ui

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig