Halveer de kippenlevers, bestrooi ze met zout en peper en meng ze in een bakje met de olie en de sjalotten. Verwarm een koekenpan zonder vet en rooster hierin de kippenlevers met sjalotten op een zacht vuur in ca. 10 min. gaar en goudbruin. Schep ze regelmatig om.
Druppel het bakvet uit de pan over de crostini. Leg op elke crostini een plakje chorizo. Steek een halve sjalot, halve kippenlever en een blaadje salie op een prikker en steek ze elk in een crostini.
- algemeenBasisrecept crostini: snijd een klein stokbrood in 12 plakken, bestrijk ze licht met olie en gril ze in de grillpan lichtbruin.
Spaanse crostini
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_030584_220x162_JPG.jpg)
12 porties
100 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de kippenlevers, bestrooi ze met zout en peper en meng ze in een bakje met de olie en de sjalotten. Verwarm een koekenpan zonder vet en rooster hierin de kippenlevers met sjalotten op een zacht vuur in ca. 10 min. gaar en goudbruin. Schep ze regelmatig om.
Druppel het bakvet uit de pan over de crostini. Leg op elke crostini een plakje chorizo. Steek een halve sjalot, halve kippenlever en een blaadje salie op een prikker en steek ze elk in een crostini.
algemeen:Basisrecept crostini: snijd een klein stokbrood in 12 plakken, bestrijk ze licht met olie en gril ze in de grillpan lichtbruin.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
6 kippenlevertjes
1 el olijfolie
6 kleine sjalotten
12 crostini
12 plakjes chorizo
12 blaadjes salie