Verhit de grillpan goed voor. Halveer de kiphaasjes in de lengte, bestrijk ze met olie en bestrooi ze met shoarma-kruiden. Gril de kiphaasjes in ca. 4 min. goudbruin en gaar. Keer ze halverwege.
Bestrijk de crostini dik met hummus, leg er een blaadje spinazie en een half kiphaasje op. Steek een prikkertje in de crostini.
- algemeenBasisrecept crostini: snijd een klein stokbrood in 12 plakken, bestrijk ze licht met olie en gril ze in de grillpan lichtbruin.
Libanese crostini
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_030461_220x162_JPG.jpg)
12 porties
95 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de grillpan goed voor. Halveer de kiphaasjes in de lengte, bestrijk ze met olie en bestrooi ze met shoarma-kruiden. Gril de kiphaasjes in ca. 4 min. goudbruin en gaar. Keer ze halverwege.
Bestrijk de crostini dik met hummus, leg er een blaadje spinazie en een half kiphaasje op. Steek een prikkertje in de crostini.
algemeen:Basisrecept crostini: snijd een klein stokbrood in 12 plakken, bestrijk ze licht met olie en gril ze in de grillpan lichtbruin.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
300 g kiphaasjes
1 el olie
1 tl shoarmakruiden
12 crostini
5 el hummus naturel
25 g spinazie