Bak het gehakt rul. Voeg tijdens het bakken de oregano, 1/4 theelepel zout en naar smaak peper toe. Voeg de prei toe en bak de ringen 2 min. zachtjes mee. 3. Spreid de crostini uit op een schaal. Verdeel het gehakt over de crostini. Leg op elke crostini een plakje gorgonzola. Serveer direct.
Crostini met gorgonzola en prei
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_030644_220x162_JPG.jpg)
12 porties
115 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Bak het gehakt rul. Voeg tijdens het bakken de oregano, 1/4 theelepel zout en naar smaak peper toe. Voeg de prei toe en bak de ringen 2 min. zachtjes mee. 3. Spreid de crostini uit op een schaal. Verdeel het gehakt over de crostini. Leg op elke crostini een plakje gorgonzola. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
250 g rundergehakt
1 tl gedroogde oregano
100 g prei
12 crostini
100 g Gorgonzola