Gevulde paprika met geitenkaas

435 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Doe de aardappelblokjes met het water in de magnetronschaal en dek af. Laat in ca. 2 min. op vol vermogen (800 Watt) in de magnetron beetgaar worden. Laat de magnetronschaal afgedekt ca. 2 min. staan.

  2. Halveer de paprika. Snijd de bosuitjes in stukjes van 1 cm. Snijd de olijven in vieren en de geitenkaas in stukjes. Giet de aardappelen af.

  3. Vul de paprika's met het mengsel en zet ze in de magnetron schaal. Schep 1 el tapenade per paprika uit het potje en bewaar dit. Schep de olijven, aardappelen, geitenkaas, bosui en de rest van de tapenade door elkaar. Roer het water door de rest van de tapenade en schenk dit op de bodem van de magnetronschaal. Laat de paprika's in de magnetron in ca. 8 min. op vol vermogen gaar worden.

  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Gevulde paprika met geitenkaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig