Maal het stukje kaas fijn in een keukenmachine. Voeg de rucolasla, walnoten en knoflook toe en pureer tot een fijne massa. Schenk er de olijfolie bij. Breng op smaak met peper en zout.
Rucolapesto
Weer eens wat anders: pesto van rucola. En ook nog 'ns zelf gemaakt!
- combinatietipLekker door de spaghetti of over gebakken kabeljauw of kipfilet.
Rucolapesto
Weer eens wat anders: pesto van rucola. En ook nog 'ns zelf gemaakt!
bijgerecht
4 personen
375 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Maal het stukje kaas fijn in een keukenmachine. Voeg de rucolasla, walnoten en knoflook toe en pureer tot een fijne massa. Schenk er de olijfolie bij. Breng op smaak met peper en zout.
combinatietip:Lekker door de spaghetti of over gebakken kabeljauw of kipfilet.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 teen knoflook
50 g Parmigiano Reggiano
40 g rucola
2 el ongebrande walnoten
8 el olijfolie extra vierge
Dit heb je nodig
keukenmachine