Knolselderij met pesto

Bijzonder bijgerecht als perfect onderdeel van een feestelijk diner.

730 kcal

(Voedingswaarden)

35 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de knolselderij. Snijd ‘m doormidden en de helften in dunne plakken. Meng flinke mespunt zout door de bloem en haal hier vervolgens de knolselderij door. Schud de overtollige bloem eraf.

  2. Verhit de zonnebloemolie in delen in een koekenpan en bak hierin de knolselderij in delen in 3 min. goudbruin. Keer halverwege, laat uitlekken.

  3. Maak met de keukenmachine of staafmixer pesto van de selderij, Parmezaanse kaas, walnoten, knoflook en olijfolie. Serveer de pesto bij de knolselderij. Bestrooi met de overige walnoten. Bon appétit!

  • Knolselderij met pesto

    Instructievideo - 01:48 min.

Knolselderij met pesto

Bijzonder bijgerecht als perfect onderdeel van een feestelijk diner.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig