Pasta pesto

Zelfgemaakte pesto is echt het lekkerst.

480 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Rooster ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

  2. Maal de pijnboompitten, kaas en knoflook in de keukenmachine fijn. Voeg de basilicumblaadjes en olie toe en maal kort tot pesto. Voeg peper en zout toe. Schep 4 el pesto door de spaghetti en serveer op 4 borden.

  • vegatipBekijk ook dit recept
  • bewaartipJe kunt de pesto in een afgesloten potje bewaren met een laagje olie erop. Na opening is de pesto 1 week houdbaar.
  • combinatietipLekker erbij: kip en tomatensalade.
  • bereidingstipNog sneller aan tafel? Gebruik dan verse pasta, die is in 4 min. klaar.
  • Makkelijke pasta pesto

    Instructievideo - 00:23 min.

Pasta pesto

Zelfgemaakte pesto is echt het lekkerst.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig