Pasta pesto vegetarisch

Favoriet! Maak hem extra lekker met rucola en extra geroosterde pijnboompitten.

485 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Pluk de blaadjes van de basilicum, houd een paar blaadjes achter ter garnering.

  2. Maal ondertussen de pijnboompitten, kaas en knoflook fijn in de hakmolen van de staafmixer. Voeg de basilicumblaadjes en olie toe aan het mengsel en maal kort tot een pesto. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de pesto om met de pasta.

  • serveertipLekker met rucola en extra geroosterde pijnboompitten.

Pasta pesto vegetarisch

Favoriet! Maak hem extra lekker met rucola en extra geroosterde pijnboompitten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig