Stamppot met bladgroente

510 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout in 20 min. gaar.

  2. Verhit ondertussen 2 el olie in een ruime koekenpan en bak de knoflook 1 min. Voeg een hand spinazie toe, roerbak tot deze is geslonken en voeg dan een volgende hand toe. Ga door tot alle spinazie geslonken is.

  3. Giet de aardappelen af. Voeg de rest van de olie toe en stamp met de pureestamper tot een grove puree. Voeg de spinazie met vocht toe, samen met de ui, andijvie, rucola en kaas. Meng alle ingrediënten door elkaar. Lekker met runderchipolata's (worstjes).

  • algemeenMet de rest van de andijvie kunt u een broodschotel andijvie-ham-kaas maken. Kijk voor het recept op ah.nl/recepten.

Stamppot met bladgroente

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig