Bereid de miehoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de bloemkoolroosjes in 4 min. beetgaar.
Verhit de olie in een wok en roerbak de mihoen en de bloemkool 2 min. Voeg de sojasaus en sambal toe en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout. Meng de zalm en de surimi flakes erdoor.
Verdeel over 4 kommen en bestrooi met de bosui.
Miehoen met zalm
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007209_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
535 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de miehoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de bloemkoolroosjes in 4 min. beetgaar.
Verhit de olie in een wok en roerbak de mihoen en de bloemkool 2 min. Voeg de sojasaus en sambal toe en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout. Meng de zalm en de surimi flakes erdoor.
Verdeel over 4 kommen en bestrooi met de bosui.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak miehoen
1 bloemkool
3 el olie
3 el sojasaus
2 tl sambal
1 bakje gerookte zalmsnippers
1 bakje surimi flakes
1 zakje bosui