Gepocheerd ei in slablad

De techniek moet je even doorhebben, maar als het eenmaal lukt, wil je je ei nooit meer anders.

75 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

3 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng in een lage pan ca. 6 cm water tegen de kook aan. Voeg de azijn toe. Zet het vuur laag, vlak voordat het water kookt. Maak met een lepel een draaikolk. Breek 1 ei in het midden daarvan en laat ca. 3 min. pocheren. Schep uit de pan met een schuimspaan en laat uitlekken. Pocheer zo ook de rest van de eieren. Serveer in blaadjes kropsla met peper en zout naar smaak.

  • Ei pocheren

    Instructievideo - 00:47 min.

Gepocheerd ei in slablad

De techniek moet je even doorhebben, maar als het eenmaal lukt, wil je je ei nooit meer anders.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig