Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 2 min. Roerbak eerst het wit van de paksoi 2 min. op hoog vuur. Voeg de boemboe en de kokosmelk toe, schep om en laat 3 min. zachtjes koken.
Snijd ondertussen de vis in stukken. Voeg de vis samen met het groen van de paksoi toe en warm 4 min. door.
Verdeel de rijst en de curry over 4 diepe borden. Lekker met geroosterd amandelschaafsel.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Rode curry met paksoi en yellowfin sole
hoofdgerecht
4 personen
495 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 2 min. Roerbak eerst het wit van de paksoi 2 min. op hoog vuur. Voeg de boemboe en de kokosmelk toe, schep om en laat 3 min. zachtjes koken.
Snijd ondertussen de vis in stukken. Voeg de vis samen met het groen van de paksoi toe en warm 4 min. door.
Verdeel de rijst en de curry over 4 diepe borden. Lekker met geroosterd amandelschaafsel.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
300 g witte rijst
2 el olie
2 uien
1 struik paksoi
1 bakje boemboe rode curry
1 blik kokosmelk
½ zak yellowfin sole filet