Snijd de sperziebonen doormidden. Kook ze in water met zout in ca. 6 min. beetgaar. Verhit een wok en schenk er de olie in. Roerbak de gember en knoflook 2 min. Voeg de sperziebonen toe en roerbak nog 2 min. Bestrooi met de kokos.
Gewokte sperziebonen met gember, kokos en knoflook
Gewokte sperziebonen met gember, kokos en knoflook
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007247_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
155 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de sperziebonen doormidden. Kook ze in water met zout in ca. 6 min. beetgaar. Verhit een wok en schenk er de olie in. Roerbak de gember en knoflook 2 min. Voeg de sperziebonen toe en roerbak nog 2 min. Bestrooi met de kokos.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
600 g sperziebonen
2 el zonnebloemolie
2 cm verse gember
1 teen knoflook
3 el kokos