Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit 3 el olijfolie, voeg de knoflook toe en fruit 3 min. Voeg de spaghetti, het citroenrasp en de kappertjes toe. Neem van het vuur. Voeg het citroensap en peper en zout naar smaak toe. Meng er de rucola en rest van olijfolie door. Lekker met kipfilet en broccoli.
Spaghetti citroen, kappertjes en rucola
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007265_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
440 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit 3 el olijfolie, voeg de knoflook toe en fruit 3 min. Voeg de spaghetti, het citroenrasp en de kappertjes toe. Neem van het vuur. Voeg het citroensap en peper en zout naar smaak toe. Meng er de rucola en rest van olijfolie door. Lekker met kipfilet en broccoli.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g spaghetti
5 el olijfolie
1 teen knoflook
1 citroen
3 el kappertjes
1 zak rucola