Snijd de kool in grove stukken, was en droog in de sla-centrifuge. Snijd de bosui in ringetjes en de tomaat in stukjes. Verhit de olie in een wok en roerbak de bosui 1 min. Voeg deel voor deel de kool toe en roerbak de groente op hoog vuur in ca. 5 min. beetgaar. Voeg de stukjes tomaat toe en roerbak de groente nog 1 min. Breng de Chinese kool op smaak met de chilisaus en zout.
Chinese kool met tomaat
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_030483_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
85 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de kool in grove stukken, was en droog in de sla-centrifuge. Snijd de bosui in ringetjes en de tomaat in stukjes. Verhit de olie in een wok en roerbak de bosui 1 min. Voeg deel voor deel de kool toe en roerbak de groente op hoog vuur in ca. 5 min. beetgaar. Voeg de stukjes tomaat toe en roerbak de groente nog 1 min. Breng de Chinese kool op smaak met de chilisaus en zout.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 Chinese kool
3 bosuien
1 vleestomaat
2 el zonnebloemolie
3 el zoete chilisaus