Sint-jakobsschelpen en courgette

225 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Snijd de courgette in plakken van 1 cm en kook 2 min. in water met zout. Giet af en laat afkoelen.

  2. Snijd de rode peper in dunne reepjes. Snijd de gember zo fijn mogelijk. Meng de rode peper met de gember, knoflook, sojasaus, oestersaus en olie.

  3. Dep de sint-jakobsschelpen droog met keukenpapier. Rijg ze om en om met de stukken courgette aan de satéprikkers. Schenk de saus erover en dek af tot gebruik.

  4. Gril de spiesen in 3-4 min. gaar. Keer regelmatig. U kunt ze ook 3 min. in een grillpan bakken. Bestrooi met de koriander. Lekker met noedelsalade en broccoli.

  • Vis grillen op de barbecue

    Instructievideo - 02:52 min.

Sint-jakobsschelpen en courgette

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig