Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Snijd de helften in blokjes van 1 cm. Snijd het vruchtvlees van de kiwi’s in stukjes. Snijd het vruchtvlees van de galiameloen in blokjes van 1 cm. Meng de komkommer met de kiwi en meloen. Voeg de basilicum toe. breng op smaak met versgemalen zwarte peper.
- algemeenRijg 2 basilicumblaadjes, bolletjes mozzarella en cherry tomaten aan een cocktailprikker voor een smakelijk tussendoortje.
Komkommer met kiwi
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007361_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
35 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Snijd de helften in blokjes van 1 cm. Snijd het vruchtvlees van de kiwi’s in stukjes. Snijd het vruchtvlees van de galiameloen in blokjes van 1 cm. Meng de komkommer met de kiwi en meloen. Voeg de basilicum toe. breng op smaak met versgemalen zwarte peper.
algemeen:Rijg 2 basilicumblaadjes, bolletjes mozzarella en cherry tomaten aan een cocktailprikker voor een smakelijk tussendoortje.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 komkommer
2 kiwi's
½ galiameloen
2 el verse basilicum