Citroen schoonboenen en schil eraf raspen. Halve citroen uitpersen. In kom citroenrasp, -sap, ananassap en honing tot dressing roeren. Aardbeien schoonmaken en in stukjes snijden. Kiwi's schillen en in dunne plakken snijden. Kiwiplakken op vier borden leggen en dressing erover druppelen. Stukjes aardbei en crème fraîche erop scheppen.
Kiwi-aardbeisalade
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001752_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
130 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Citroen schoonboenen en schil eraf raspen. Halve citroen uitpersen. In kom citroenrasp, -sap, ananassap en honing tot dressing roeren. Aardbeien schoonmaken en in stukjes snijden. Kiwi's schillen en in dunne plakken snijden. Kiwiplakken op vier borden leggen en dressing erover druppelen. Stukjes aardbei en crème fraîche erop scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 citroen
2 eetlepels ananassap
1 theelepel honing
100 g aardbeien
8 kiwi's
4 eetlepels crème fraîche