Cajunsteak met avocado

450 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Doe de oregano, cayennepeper, gebakken uitjes, het paprika­poeder, knoflookpoeder en zeezout in de vijzel en maal fijn.

  2. Bestrijk de biefstuk met 2 el olie en het cajun­kruidenmengsel. Laat ca. 15 min. marineren.

  3. Bestrijk ondertussen de paprika en de bosui met de rest van de olie en gril 5 min. op de barbecue. Laat afkoelen op een bord. Meng de avocado met de paprika en de bosui. Besprenkel de groenten met citroensap. Bestrooi met peper en zout.

  4. Gril het vlees in ca. 6 min. medium gaar. Keer regelmatig. Neem van de barbecue, besprenkel met wat citroensap en laat 5 min. rusten. Serveer met de groente. Lekker met gele rijst.

  • Vlees grillen op de barbecue

    Instructievideo - 02:53 min.

Cajunsteak met avocado

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig