Biefstuk tagliata

Een snel en lekker hoofdgerecht? Niet langer zoeken! Deze salade maak je in slechts 15 minuten. En lekker dat-ie smaakt!

455 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan en laat goed heet worden. Bestrijk de biefstukken met ⅓ van de olie. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Gril het vlees in 4-5 min. medium-rare. Keer halverwege. Neem het vlees van de barbecue en laat losjes ingepakt in aluminiumfolie 5 min. rusten. Verdeel ondertussen de rucola over de borden en verdeel de tomaatjes erover. Besprenkel met de rest van de olie en de balsamicoazijn. Snijd de biefstukken in plakjes en leg op de salade. Schaaf de Parmezaanse kaas erover en bestrooi met de pijnboompitten.

  • combinatietipLekker met: pasta of (ciabatta) brood.
  • Biefstuk met pepersaus maken

    Instructievideo - 04:54 min.

Biefstuk tagliata

Een snel en lekker hoofdgerecht? Niet langer zoeken! Deze salade maak je in slechts 15 minuten. En lekker dat-ie smaakt!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig