Steek de barbecue aan en laat goed heet worden. Bestrijk de biefstukken met ⅓ van de olie. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Gril het vlees in 4-5 min. medium-rare. Keer halverwege. Neem het vlees van de barbecue en laat losjes ingepakt in aluminiumfolie 5 min. rusten. Verdeel ondertussen de rucola over de borden en verdeel de tomaatjes erover. Besprenkel met de rest van de olie en de balsamicoazijn. Snijd de biefstukken in plakjes en leg op de salade. Schaaf de Parmezaanse kaas erover en bestrooi met de pijnboompitten.
Biefstuk tagliata
Een snel en lekker hoofdgerecht? Niet langer zoeken! Deze salade maak je in slechts 15 minuten. En lekker dat-ie smaakt!
- combinatietipLekker met: pasta of (ciabatta) brood.
Biefstuk met pepersaus maken
Instructievideo - 04:54 min.
Biefstuk tagliata
Een snel en lekker hoofdgerecht? Niet langer zoeken! Deze salade maak je in slechts 15 minuten. En lekker dat-ie smaakt!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_093103_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
455 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan en laat goed heet worden. Bestrijk de biefstukken met ⅓ van de olie. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Gril het vlees in 4-5 min. medium-rare. Keer halverwege. Neem het vlees van de barbecue en laat losjes ingepakt in aluminiumfolie 5 min. rusten. Verdeel ondertussen de rucola over de borden en verdeel de tomaatjes erover. Besprenkel met de rest van de olie en de balsamicoazijn. Snijd de biefstukken in plakjes en leg op de salade. Schaaf de Parmezaanse kaas erover en bestrooi met de pijnboompitten.
combinatietip:Lekker met: pasta of (ciabatta) brood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 AH Excellent biefstukken
3 el traditionele olijfolie
75 g rucola
130 g zongedroogde tomaten in pot
2 el balsamicoazijn
50 g Parmigiano Reggiano
50 g geroosterde pijnboompitten
Dit heb je nodig
barbecue