Steek de barbecue aan. Prik gaatjes in het grillbakje. Kook de broccoli in water met zout in ca. 4 min. beetgaar.
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de korrels met een vork los. Schep de broccoli en elitehaver erdoor en breng op smaak met 2 el olie en peper en zout naar smaak.
Roer de tikka masala pasta los met de rest van de olie en bestrijk er de zalmfilets mee. Bestrooi met peper en zout. Leg de zalmfilets in het grillbakje en rooster ze op de hete barbecue in 6-8 min. gaar. Verdeel de couscous en de zalmfilets over 4 borden. Lekker met fijngesneden munt.
Zalm tikka met notencouscous
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007447_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
860 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Prik gaatjes in het grillbakje. Kook de broccoli in water met zout in ca. 4 min. beetgaar.
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de korrels met een vork los. Schep de broccoli en elitehaver erdoor en breng op smaak met 2 el olie en peper en zout naar smaak.
Roer de tikka masala pasta los met de rest van de olie en bestrijk er de zalmfilets mee. Bestrooi met peper en zout. Leg de zalmfilets in het grillbakje en rooster ze op de hete barbecue in 6-8 min. gaar. Verdeel de couscous en de zalmfilets over 4 borden. Lekker met fijngesneden munt.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
700 g broccoli
300 g couscous
½ zakje elitehaver
4 el olijfolie
1 zakje tikka masala pasta
500 g zalmfilet
Dit heb je nodig
aluminium grillbakje