Karbonade met champignons en atjar

580 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Meng 3 el olie met de komijn, gembersiroop en peper en zout naar smaak. Schenk over de karbonades, dek af met vershoudfolie en laat minimaal 15 min. marineren. Schep halverwege om.

  2. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de champignons 6 min. Voeg de atjar toe en breng op smaak met peper en zout. Laat afkoelen. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Rooster de karbonades op de hete barbecue in ca. 5 min. gaar. Keer regelmatig. Verdeel de noedels over 4 borden en leg er een karbonade bij. Serveer met de zoetzure champignons.

  • Karbonades grillen op de barbecue

    Instructievideo - 00:38 min.

Karbonade met champignons en atjar

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig